Samelova koliba

Samelova koliba

Samelova koliba nalazi se u Bajrovića katunu, u Nacionalnom parku “Prokletije” na oko 1750m nadmorske visine. Na raspolaganju vam je udobno opremljena dvospratna brvnara i cetiri bungalova, a obroci koje će za vas pripremiti domaćini biće začinjeni zadivljujućim pogledom na obronke i vrhove okolnih planina..

Teško je riječima opisati ljepotu ovog mjesta. Ovdje ćete u pravom smislu doživjeti tišinu, uživati pod sjajem zvijezda i okusiti najbolja tradicionalna jela. Nećete propustiti ni da se zasladite sa borovnicama kojih u izobilju ima na livadi u neposrednoj blizini brvnare.
Ovo mjesto je pravi raj za ljubitelje prirode – za one koji su spremni da osvajaju najveće planinske vrhove oprobaju se u vožnji bicikla na planinskim stazama ali i za one koji bi jednostavno da se opuste, uživaju u šetnji i čistom planinskom vazduhu. Od ovog mjesta se markiranom stazom lako stize do Hridskog jezera – šetnjom kroz živopisan predio protkan četinarskom šumom do “jezera sreće” će vam trebati oko sat vremena.
Nudi prostor za sjedenje i uživanje u prirodi u društvu.

Sadržaj:

Kupatilo sa tekućom vodom i tuš

Mogućnosti ručavanja na otvirenom

Dostupan doručak, ručak i večera.

Akrivnosti: Šetnja i planinarenje

Parking: Dostupan na licu mjesta